Home » Lumea digitală » Au apărut primele imagini cu Huawei Mate 40 Pro

Au apărut primele imagini cu Huawei Mate 40 Pro

Publicat: 10.08.2020

Huawei Mate 40 Pro apare cu sistem quad camera și un nou ecran care duce la extrem designul waterfall folosit cu predecesorul Mate 30 Pro.

Așteptat peste abia câteva luni, Mate 40 Pro apare deja într-o serie de randări neoficiale, distribuite dintr-o sursă credibilă.

Cum arată Huawei Mate 40 Pro

Principala diferență între modelul standard Mate 40 și modelul Pro este curbura mult mai dramatică a ecranului, care aproape că învăluie lateralul carcasei. Totuși, pentru un plus de eleganță și ceva protecție în cazul loviturilor primite din lateral, designul ales de Huawei prevede și o ramă metalică îngustă. Aceasta vine în continuarea ramei lăsată pe latura scurtă a carcasei și pare că va avea finisaj cu aspect cu aspect cromat, adaptat la nuanța de culoare a telefonului.

Ecranul va avea o diagonală de 6.7 inch, însă datorită marginilor foarte curbate telefonul va fi înalt și relativ îngust, comparat altor modele cu ecran de suprafață similară.

La partea din spate, Huawei Mate 40 Pro încadrează sistemul quad-camera cu un ornament metalic de formă circulară, amintind puțin de stilul telefoanelor Motorola. Acesta adaugă destul de mult la grosimea telefonului, Huawei folosind spațiul suplimentar pentru acomodarea unei camere foto cu tehnologie în stilul Persicope (dotare absentă la modelul non-Pro), capabilă să ofere un nivel impresionant de zoom optic.

Citește continuarea pe Go4it!

Huawei a depășit Samsung și a devenit cel mai mare vânzător de smartphone-uri

China amenință Marea Britanie după decizia privind Huawei

Cine este și ce avere are bătrânelul care conduce compania Huawei

Timp de două luni la rând Huawei a fost cel mai mare producător de smartphone-uri

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase