Home » Lumea digitală » Primele detalii despre Google Pixel 4A

Primele detalii despre Google Pixel 4A

Publicat: 06.08.2020

Google a făcut în sfârșit mult așteptatul anunț: Pixel 4A există și este disponibil acum pentru precomandă în câteva piețe. 

Alături de noul Pixel 4A, compania a anunțat încă două telefoane, care vor veni însă mai târziu, în toamnă. Iată ce oferă, cât costă și când va ajunge în magazinele de specialitate noul Pixel 4A, Pixel 4A 5G și Pixel 5.

Cât costă Pixel 4A și când se lansează

Modelul Pixel 4A este mult așteptatul model mid-range al companiei. Acesta trebuia inițial să fie anunțat în primăvară, însă pandemia de COVID-19 a dat planurile Google peste cap. Astfel, acesta a fost anunțat abia astăzi, 3 august, și ajunge în magazine începând cu data de 20 august. Desigur, lansarea nu este tocmai globală, întrucât modelele Pixel sunt disponibile doar în anumite piețe (SUA, Canada, UK, irlanda, Franța, Germania, Japonia, Taiwan și Australia). În România, de exemplu, telefoanele Pixel vin doar pe piața gri, deci probabil că va mai dura puțin până când vom găsi Pixel 4A pe un magazin de încredere de la noi.

Când vine vorba însă de preț însă, cei de la Google par că au înțeles foarte bine piața. Modelul Pixel 4A intră în concurență directă cu unele dintre cele mai populare modele mid-range atât de la companii de top precum Samsung, Huawei și Apple, cât și cu modele de la branduri mai ieftine precum Xiaomi. La 350 de dolari americani, acesta ar putea fi cel mai bun dispozitiv cu Android din gama sa.

Citește continuarea pe Go4it!

Google Pixel 4, cameră similară cu cea de pe iPhone 11

Google Pixel 3a, un smartphone foarte rezistent, în ciuda folosirii unei carcase din plastic

Google mută producţia smartphone-ului Pixel din China în Vietnam

Google arată cum funcţionează noile tehnologii Motion Sense şi Face Unlock de pe telefoanele Pixel 4

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase