Home » Lumea digitală » Android 11 a fost lansat oficial. Cea mai mare schimbare este modul în care gestionează conversaţiile

Android 11 a fost lansat oficial. Cea mai mare schimbare este modul în care gestionează conversaţiile

Android 11 a fost lansat oficial. Cea mai mare schimbare este modul în care gestionează conversaţiile
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 10.09.2020

Android 11 a fost lansat oficial, după mai multe luni în care a rulat versiunea beta. Noul sistem îmbunătăţeşte multitasking-ul telefoanelor.

Android 11 s-a lansat oficial şi va fi actualizat nu doar pe telefoanele Google Pixel, ci şi pe OnePlus, Xiaomi, Oppo şi Realme.

Aşa cum era de aşteptat, versiunea finală a Android 11 este acum disponibilă pentru descărcare pe Pixel 2, 3, 3A, 4 şi 4A. OnePlus a confirmat, de asemenea, că OnePlus 8 şi 8 Pro vor primi Android 11 în America de Nord, Europa şi India. La fel şi Oppo X2 şi Reno 3.

O varietate de funcţii noi pentru sistemul de operare mobil Google

Google spune că se aşteaptă la „mai mulţi parteneri care lansează şi actualizează dispozitive în lunile următoare”.

Android 11 adaugă o varietate de funcţii noi sistemului de operare mobil Google, deşi, în ansamblu, actualizarea se concentrează mai puţin pe adăugarea de noi funcţionalităţi şi mai mult pe facilitarea gestionării multitasking-ului, scrie Mediafax.

Cea mai mare schimbare adusă de Android 11

Cea mai mare schimbare este modul în care Android 11 gestionează conversaţiile grupând notificările din aplicaţiile de mesagerie şi adăugând o interfaţă cu bule în stil Facebook Messenger pentru a le face mai accesibile, scrie The Verge.

Există, de asemenea, noi comenzi media, o nouă interfaţă de captură de ecran, un meniu de control inteligent la nivel de sistem, accesat prin apăsarea lungă a butonului de pornire, setări de permisiuni mai restrictive şi multe altele.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase