Home » Lumea digitală » O componentă esențială a unei Tesla Model Y, instalată cu bandă adezivă

O componentă esențială a unei Tesla Model Y, instalată cu bandă adezivă

O componentă esențială a unei Tesla Model Y, instalată cu bandă adezivă
Credit foto: Pixabay
Publicat: 16.09.2020

Un posesor de automobil electric Tesla Model Y nou a făcut o descoperire neașteptată sub un panou de plastic din portbagajul din față. Un dispozitiv de răcire esențial este prins cu o curea, bandă adezivă și bucăți de lemn fals.

Imaginea, publicată pe forumul Tesla Motors Club, a atras imediat atenția. Tesla Model Y este un automobil high-tech care costă peste 55.000 de dolari. Șeful Volkswagen, Hebert Diess, a spus că acest vehicul este unul „de referință” pentru compania sa.

Piesa prinsă astfel se numește Liquid Cooled Condenser și este foarte importantă, deoarece reglează temperatura în cabină și pentru bateria mașinii. Nu se știe de ce inginerii Tesla au apelat la o astfel de soluție. Obiectele folosite nu apar în catalogul de piese al companiei.

Un automobil electric cu „finisaje din lemn”

După ce această descoperire a fost făcută, alți posesori de Model Y au dat panoul la o parte și au găsit același lucru (vezi galeria foto). Este interesant faptul că diferă materialul folosit. În loc de lemn fals, pe unele automobile a fost folosit plastic, mat sau transparent.

Tesla a găsit mereu soluții ingenioase la problemele pe care le-a întâlnit în procesul de producție, dar de această dată alegerea companiei este controversată. O serie de glume au apărut deja pe internet. „Se rezolvă cu un update software”, a scris un utilizator de Reddit. „Toată lumea știe că doar cele mai scumpe mașini își permit finisaje din lemn…”, a glumit altcineva.

Un expert în construcția de automobile, Sandy Munro, nu a criticat soluția folosită pe Model Y, deoarece funcționează și este ieftină.

Citește contiuarea pe Go4it!

Brand de top, soluţii low cost. Angajaţi Tesla susţin că ar folosi bandă adezivă pentru a îndeplini termenele limită

Un hacker susține că a preluat controlul întregii flote de mașini electrice Tesla

Tesla ar putea lansa o ediție specială a Model 3 pentru Europa

Ioniq, sub-brandul Hyundai care va concura cu Tesla

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase