Dispozitivul care te ajută să mănânci shaorma fără să te murdărești de la sosuri

04 10. 2020, 00:00

Pentru cei care s-au săturat să se murdărească atunci când mănâncă un burrito sau shaorma, există acum o soluție: Burrito Pop.

O inventatoare din New York pe nume Madelin Woods a pornit un proiect pe Kickstarter finanțează acest dispozitiv, realizat special pentru a oferi o experiență de mâncare mai curată pentru mâncăruri sub formă de wrap. Această idee a fost dezvoltată în ultimii opt ani și va ajunge pe piață la sfârșitul acestui an.

Burrito Pop pare să rezolve o problemă cu care se confruntă mulți oameni

Burrito Pop este practic un cilindru din silicon, care are un sistem de ridicare mecanic la bază. Practic, introduci mâncarea în el și o poți mânca fără să riști să te murdărești pe haine de la sosuri și fără să curgă pe lângă. Având un corp moale, poți în continuare prinde mâncarea cu mâinile. De altfel, materialele sale permit curățarea și în mașina de spălat vase.

Ideea din spatele Burrito Pop i-a venit lui Madelin Woods într-o zi în care aceasta a folosit o cană ca suport pentru un burrito. Totuși, aceasta s-a lovit de o problemă: atunci când mâncarea a ajuns la nivelul cănii, nu mai putea fi mâncată. Astfel, a început dezvoltarea Burrito Pop cu diverse idei de design, una dintre ele fiind folosită în produsul finit: partea de jos a dispozitivului este rotativă și ridică mâncarea la fiecare rotație.

Citește continuarea pe Go4it!

Cum se scrie în română: shaorma sau şaorma? Propunere pentru introducerea cuvântului în DEX

Shaorma nu va fi interzisă în Uniunea Europeană

Ţara care INTERZICE shaorma: „Vom curata strazile de toate shaormariile”

Care sunt alimentele care ne pot ajuta la concentrare şi la randamentul la job