Home » Lumea digitală » Galaxy S20 FE ar avea probleme cu ecranul

Galaxy S20 FE ar avea probleme cu ecranul

Galaxy S20 FE ar avea probleme cu ecranul
Publicat: 15.10.2020

Creat ca o ediția mai ieftină și mai interesantă a vârfului de gamă Galaxy S20, modelul FE nu s-a ridicat chiar la nivelul așteptărilor, proaspeții proprietari expunând câteva „scurtături” folosite de Samsung pentru a livra noul flagship low-cost.

Livrat într-o carcasă mai ușoară decât modelul lansat în prima parte a acestui an, Galaxy S20 Fan Edition ridică unele semne de întrebare pe tema materialelor folosite și calitatea execuției în ansamblu, unii utilizatori reclamând chiar probleme cu funcționarea suprafeței touch a ecranului.

Galaxy S20 FE, un telefon cu probleme?

Aparent, neplăcerile considerate în primă fază drept incidente izolate sunt mult mai răspândite decât ar dori producătorul Samsung. Totuși, nimic nou, producătorul sud-coreean, fabricant de ecrane, fiind recunoscut deja pentru probleme pe partea de calitate a ecranului, manifestate inclusiv la telefoane vârf de gamă.

Însă de data aceasta, problemele pornesc de la senzorul touch, un număr de utilizatori Galaxy S20 Fan Edition reclamând simptome precum preluarea întârziată a comenzilor aplicate pe suprafața ecranului, recunoașterea eronată a unor interacțiuni touch inexistente și alte neplăceri. Problema este că problemele apărute nu par să aibă un tipar anume, simptomele descrise variind de la un utilizator la altul.

Citește continuarea pe Go4it!

Cât costă fabricarea unui Galaxy Note20 Ultra 5G?

Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Fold2

Microsoft va lansa Surface Duo, rivalul lui Galaxy Fold. Are două ecrane articulate

Trei actualizări majore de Android pentru modelele Galaxy S și Galaxy Note

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase