Home » Lumea digitala » Cât costă un Hummer electric?

Cât costă un Hummer electric?

10.25.2020
Cât costă un Hummer electric?

Hummer EV a fost prezentat oficial, iar prețul acestuia pornește de la 80.000 de dolari

General Motors a dezvăluit în mod oficial prima mașină Hummer electrică. Numită simplu Hummer EV, aceasta nu doar că promite performanță de top, caracteristică mașinilor electrice, ci și multe funcții și opțiuni pe care multe alte camionete nu le oferă. Desigur, tehnologia stă la baza acestui vehicul, fiind echipat cu multe camere, senzori și ecrane cu touchscreen. Nu în ultimul rând, performanța off-road este în special îmbunătățită de câteva funcții pe care nu le găsești tradițional pe multe alte mașini de acest gen.

Hummer EV este o camionetă electrică foarte scumpă

Hummer EV2 este variata de bază a acestei camionete electrice. Aceasta pornește de la un preț de 80.000 de dolari în SUA și este echipată cu două motoare electrice (unul pe față și unul pe spate). Această variantă este livrată standard cu cauciucuri de 35”, cu opțiunea de a trece la 37”, la fel ca originalul Humvee al armatei SUA, care a pornit linia de mașini Hummer. Acoperișul mașinii este realizat din patru panouri de sticlă, care pot fi scoase individual, pentru o experiență off-road complet „liberă”. Aceste panouri pot fi stocate în portbagajul frontal.

Acumulatorul promite 350 de mile de autonomie, adică în jur de 560 km, însă nu toate variantele oferă aceeași putere. Mai există o variantă Hummer EV3x, care folosește trei motoare și asigură putere de 1.000 de cai putere. Acea variantă pornește de la 100.000 de dolari. În cele din urmă, va exista și o variantă Hummer EV2x, care va fi disponibilă mai târziu, la 90.000 de dolari, care va integra suspensii pe aer și posibilitatea de a vira cu toate cele patru roți simultan. Această funcție va fi numită Crab Mode, întrucât va permite mașinii să meargă pe diagonală. Încărcarea bateriei se face până la 800V, care va alimenta 100 de mile de autonomie în doar 10 minute.

Citește continuarea pe Go4it!

General Motors lansează un Hummer electric care să rivalizeze cu Cybertruck

Modul extrem în care caroseria unui Cybertruck poate fi îmbunătățită

Tesla ar putea produce Cybertruck pentru Europa, într-o versiune mai mică

Ford F-150 va avea o versiune electrică din 2022