Home » Lumea digitală » Cum rezolvi două dintre cele mai comune probleme ale iPhone-ului: bucla de repornire și ecranul negru?

Cum rezolvi două dintre cele mai comune probleme ale iPhone-ului: bucla de repornire și ecranul negru?

Cum rezolvi două dintre cele mai comune probleme ale iPhone-ului: bucla de repornire și ecranul negru?
Deși este unul dintre cele mai populare branduri, iPhone se confruntă, la rândul său, cu unele probleme care afectează experiența utilizatorilor. Credit foto: Pixabay
Publicat: 31.10.2020

Deși este unul dintre cele mai populare branduri, iPhone se confruntă, la rândul său, cu unele probleme care afectează experiența utilizatorilor.

Mulți clienți Apple au suferit de bucla de repornire a iPad sau iPhone, de asemenea, este posibil să vă confruntați cu ecranul iPhone-ului care se înnegrește după actualizarea la cel mai nou iOS 14 sau restaurarea acestuia, notează The Science Times.

În general, există câteva motive obișnuite care pot duce la o buclă de pornire iPhone: problemă hardware, jailbreak sau actualizarea la o nouă versiune iOS, iOS 14 fiind cea mai recentă versiune. Iată câteva modalități eficiente de a repara ecranul negru al iPhone-ului, acestea sunt aplicabile pentru versiunile recente, deci ori de câte ori întâmpinați o problemă consistentă de repornire, puteți urma acest pașii din articol pentru a vă putea folosi în continuare smartphone-urile.

1. Reporniți forțat dispozitivul

Experții explică faptul că acesta este primul pas de depanare pentru a remedia bucla de pornire a unui iPhone. Dacă aveți iPhone 6 și modele anterioare: apăsați butonul „Pornire” împreună cu butonul „Acasă”. Dacă aveți un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus apăsați butonul „Power” împreună cu butonul „Volume Down”. Între timp, așteptați să apară sigla Apple, odată apărută, eliberați cele două butoane.

Dacă aveți un iPhone 8, X, 11, 12 sau oricare dintre versiunile lor lansate: apăsați butonul „Volum sus” pentru o secundă și apoi eliberați-l. Faceți exact același proces cu butonul „Volume Down”. Apăsați apoi butonul „Power” până când apare logo-ul Apple.

2. Modul de recuperare cu ajutorul iTunes

  • Puneți iPhone-ul în modul de recuperare și apoi restaurați -vă iPhone-ul folosind iTunes, rețineți faptul că toate datele din telefon vor fi șterse dacă utilizați această metodă. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  • Conectați-vă iPhone-ul la computer și deschideți iTunes, asigurați-vă că îl actualizați la cea mai recentă versiune.
  • Apăsați și mențineți apăsate butoanele Sleep/Wake și Home pentru câteva secunde până când vedeți sigla Apple pe ecran. Țineți apăsat până când apare ecranul modului de recuperare și iPhone-ul va fi direcționat către modul de recuperare.
  • Faceți clic pe Actualizare iPhone, computerul va încerca să reinstaleze iOS fără a vă șterge datele.
  • 3. Remediați bucla de pornire iPhone/ecranul negru utilizând repararea sistemului iOS

O altă soluție pentru a efectua o reparație a sistemului iOS pentru a opri bucla de pornire iPhone este prin utilizarea unui software de reparare iOS numit Dr.Fone – System Repair (iOS). Este compatibil cu toate versiunile de vârf ale iOS și funcționează pe toate dispozitivele iOS, aplicația desktop este disponibilă pentru Windows și Mac și poate fi descărcată cu ușurință.

Dacă dispozitivul dvs. iOS nu funcționează corect, puteți remedia cu ușurință problema utilizând instrumentul Dr.Fone – System Repair (iOS). Fără să întâmpinați pierderi de date, puteți repara multe probleme, cum ar fi bucla de pornire iPhone, ecranul gol, ecranul alb și multe altele, susțin producătorii.

a. Descărcați Dr.Fone de pe site-ul său web și lansați-l. Conectați dispozitivul iOS la sistemul dumneavoastră din ecranul de întâmpinare și alegeți opțiunea „Reparare sistem”.

b. Când apare următoarea fereastră, există două moduri pentru a repara sistemul iOS: modul standard și modul avansat. Mai întâi alegeți prima opțiune.  Dacă dispozitivul dvs. iOS este recunoscut, treceți la pasul 3. Dacă dispozitivul dvs. nu poate fi recunoscut, trebuie să porniți telefonul în modul de actualizare a firmware-ului dispozitivului, pentru a selecta această opțiune, apăsați lung butonul Pornire și Acasă de pe telefon în același timp timp de zece secunde. Apoi eliberați butonul de alimentare în timp ce țineți apăsat butonul Acasă. Aplicația va recunoaște imediat ce dispozitivul și va intra în modul de actualizare a firmware-ului dispozitivului. Când primiți notificarea, eliberați butonul Acasă pentru a continua.

c. Confirmați modelul dispozitivului și selectați versiunea sistemului pentru a descărca firmware-ul relevant pe sistemul dumneavoastră, apoi dați clic pe butonul „Start”.

d. Este posibil să dureze ceva timp pentru a descărca firmware-ul relevant al iPhone-ului dvs, așa că încercați să asigurați o conexiune de rețea stabilă și nu vă deconectați dispozitivul în timpul acestui proces.

e. De îndată ce firmware-ul relevant va fi descărcat, aplicația va începe să vă repare dispozitivul. Puteți afla despre progresul acestuia prin indicatorul de pe ecran.

f. Când procesul va fi finalizat, veți ajunge la următorul ecran. Dacă nu veți obține rezultatele dorite, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Încercați din nou” pentru a repeta procedura.

Citește și:

Apple a publicat tarifele pe care le va percepe pentru reparația unui iPhone 12

Cum a răspuns Samsung la decizia Apple de a scoate încărcătorul din cutia iPhone 12?

Apple confirmă existența unor probleme cu autonomia iPhone-urilor

iPhone-ul pliabil de la Apple ar putea să se ”repare” singur

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase