Home » Lumea digitală » Xiaomi lansează trei versiuni de Redmi 9s

Xiaomi lansează trei versiuni de Redmi 9s

Xiaomi lansează trei versiuni de Redmi 9s
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 04.11.2020

În timp ce atenția fanilor se îndreptă mai mult către seria de top Redmi Note 10, Xiaomi pare că va lansa mai întâi trei noi versiuni Redmi 9s, incluse sub familia Redmi Note 9.

Dezvăluită în luna martie 2020, gama de telefoane Redmi 9s are o construcţie foarte apropiată de cea a dispozitivelor premium, cu design modern şi hardware puternic pentru gama sa de preţ.

În forma actuală, seria de telefoane Xiaomi Redmi 9S pune la dispoziție ecran de 6.67 inch. Denumit Tiny DotDisplay, acesta este de tip IPS și suportă rezoluţie Full HD+ (2.400 x 1.080 pixeli pe format 20:9). Design-ul aminteşte de noile display-uri Infinity-O de la Samsung, care se regăsesc pe modelele Galaxy Note10 şi S20.

Ecranele folosite pentru noile modele

Construcţia este realizată din sticlă şi metal, fără plastic sau alte materiale, iar Xiaomi spune că Redmi 9S rezistă la stropi de apă sau scurgeri accidentale de lichid. Totuşi, acesta nu este un telefon rezistent la scufundări, nefiind certificat cu un rating IPXX. Probabil că Xiaomi se bazează pe lipiciul care ţine cele două panouri Gorilla Glass 5 lipite de rama metalică de la mijloc pentru rezistenţa la apă.

La capitolul hardware, Xiaomi Redmi 9S integrează un chipset Snapdragon 720G octa-core pe 8nm cu frecvenţe de până la 2,3 GHz şi este livrat în configuraţii 4 + 64 GB şi 6 + 128 GB. Spaţiul de stocare poate fi extins cu încă 512 GB prin carduri microSD. La interior există şi un acumulator generos, cu capacitate de 5.020 mAh, care promite 2 zile de autonomie. Acesta poate fi încărcat rapid la 18 W, iar Xiaomi spune că adaptorul din pachet oferă putere de până la 22,5 W.

Citește continuarea pe Go4it!

Schimbări pe piața smartphone-urilor. Samsung este iar cel mai mare producător, iar Xiaomi este în creștere

Xiaomi are probleme cu dezvoltarea smartphone-urilor mini

O variantă cu cameră sub display a Xiaomi Mi 10 Ultra ar putea fi lansată curând

Xiaomi a lansat noua serie Mi 10T

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase