Home » Lumea digitală » O companie de tehnologie a creat un adevărat „monstru”. Acesta este „primul laptop cu 7 ecrane din lume”

O companie de tehnologie a creat un adevărat „monstru”. Acesta este „primul laptop cu 7 ecrane din lume”

Publicat: 17.02.2021

Compania de tehnologie Expanscape a creat un adevărat „monstru”. Un prototip de laptop dezvăluit de companie, denumit Aurora 7, are nu unul, ci chiar șapte ecrane.

Dispozitivul are un display de 17 inch, trei monitoare adiționale de aceeași dimensiune atașate pe partea stângă, dreaptă și deasupra display-ului, precum și două monitoare adiționale de 7 inch care apar deasupra display-ului, de-o parte și de alta. Al șaptelea ecran a fost introdus chiar în tastatură.

Expanscape descrie laptopul ca fiind un „adevărat Centru mobil de Operațiuni de Securitate”. Fără îndoială, dispozitivul nu a fost conceput ținând cont de utilizatorul obișnuit.

Câte kilograme cântărește laptopul Aurora 7?

Deloc surprinzător mai este faptul că laptopul Aurora 7 cântărește în jur de 12 kilograme. Mai ca sigur, dispozitivul nu va încăpea nici într-o husă de laptop obișnuită, având o grăsime de aproximativ 11 centimetri.

De asemenea, laptopul Aurora 7 necesită o baterie secundară de 148 wați-oră doar pentru a alimenta toate acele monitoare. Totuși, Expanscape, o companie cu sediul la Londra, încearcă să reducă mărimea bateriei astfel încât laptopul său ridicol să poată fi folosit și la bordul avioanelor, potrivit Futurism.

„Primul laptop cu 7 ecrane din lume”

În ciuda bateriei sale monstruoase, dispozitivul se poate alimenta singur timp de doar o singură oră.

Totodată, Expanscape susține că dorește chiar să vândă acest dispozitiv. Dacă ești interesat să cumperi „primul laptop cu 7 ecrane din lume”, compania a scris pe site-ul său oficial că poate ajuta părțile interesate să rezerve un prototip. Cât despre preț, compania te va ruga să semnezi un acord de confidențialitate, astfel interzicând dezvăluirea prețului, ceea ce înseamnă că asta ar putea fi un semn rău pentru contul tău bancar.

Vă mai recomandăm să citiți și:

AMD acuzat de Intel că reduce performanța laptopurilor cu Ryzen

Importul de laptopuri a atins un maxim istoric în Uniunea Europeană. România este pe primul loc

Un nou tip de baterie litiu-ion ar putea revoluționa smartphone-urile, laptopurile sau mașinile electrice

Google Chrome ar putea îmbunătăți autonomia pe laptop-uri

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase