Home » Lumea digitală » Noul abonament Netflix. Cât va costa și câtă publicitate va conține?

Noul abonament Netflix. Cât va costa și câtă publicitate va conține?

Noul abonament Netflix. Cât va costa și câtă publicitate va conține?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 31.08.2022

Netflix ia în considerare stabilirea unui preţ pentru noul său abonament ce va conţine publicitate între 7 şi 9 dolari pe lună, la jumătate faţă de planul său actual, cel mai popular, care costă în SUA 15,49 de dolari pe lună fără reclame.

În România pachetul actual standard costă 9,99 euro, iar cel premium 11,99 euro.

Scopul abonamentului cu reclame este de a atrage abonaţi care sunt dispuşi să vadă unele reclame în schimbul unui cost mai mic pe lună.

Cum plănuiește Netflix să afișeze reclame?

Netflix plănuieşte să vândă aproximativ patru minute de reclame pe oră pentru serviciul cu suport publicitar, potrivit unor persoane familiarizate cu planurile companiei. Compania va afişa reclame înainte şi în timpul unor programe, dar nu şi după, relatează Bloomberg.

Netflix intenţionează să introducă noua sa opţiune mai ieftină în ultimele trei luni ale anului în mai multe ţări. Compania a declarat că lansarea completă ar urma să aibă loc la începutul anului viitor.

Netflix se mută în publicitate în acelaşi timp cu Disney+, cel mai mare rival al său. În timp ce Disney măreşte preţul pentru planul său principal şi păstrează preţul actual pentru versiunea sa cu suport publicitar, Netflix reduce de fapt preţul serviciului său.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase