Home » Maratoanele Descopera » Mari întrebări » Cum poţi detecta un mincinos?

Cum poţi detecta un mincinos?

Publicat: 21.06.2016
Într-o zi obişnuită suntem minţiţi de la 10 până la 200 de ori, deci destul de mult. Şi pentru că tot vorbim de oameni mincinoşi, tu cât de mincinos eşti?

Descoperă şi Curiosity Land îţi spun în video de mai sus cum poţi detecta un mincinos, dar şi dacă tu eşti unul dintre ei.

Ca să aflaţi dacă sunteţi mincinoşi sau nu prea, trebuie să facem următorul test simplu. Aveţi câteva secunde la dispoziţie pentru a vă desena imaginar pe frunte, cu degetul arătător, litera Q de tipar. Ţineţi minte cum aţi desenat-o! Dacă ai desenat litera Q având codiţa în partea din stânga ta, în aşa fel încât cineva aflat în faţa ta o poate citi, atunci eşti unul dintre oamenii care sunt conştienţi de modul în care ceilalţi îl percep. Pe scurt, te pricepi să minţi şi eşti o persoană extrovertită.

În cazul în care ai desenat litera Q având codiţa pe partea ta dreaptă, în aşa fel încât tu să o poţi citi, şi nu cel care se află în faţă, atunci eşti unul dintre oamenii introvertiţi şi care nu spun prea multe minciuni.

În video de sus vă arătăm câteva semne prin care puteţi prinde un mincinos!

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase