Home » Natură » I-a luat camera GoPro şi a făcut un selfie. Păţania unui canadian care a întâlnit un elefant extrem de prietenos – VIDEO

I-a luat camera GoPro şi a făcut un selfie. Păţania unui canadian care a întâlnit un elefant extrem de prietenos – VIDEO

Publicat: 29.05.2015
Christian LeBlanc călătorea alături de iubita sa prin Thailanda atunci când a întâlnit câţiva elefanţi. Cei doi s-au hotărât să cumpere câteva banane şi să îi hrănească. Se pare însă că unul dintre elefanţi avea alte planuri.

„Elefantul a mâncat repede bananele pe care le aveam şi a început să mă tot atingă căutând mai multă mâncare”, povesteşte tânărul canadian. „Înainte să îmi dau seama ce se întâmpla el mi-a luat camera GoPro”, adaugă LeBlanc explicând că aparatul filma totul în acel moment.

Rezultatul extraordinar al întâlnirii dintre elefant şi LeBlanc a fost un selfie de milioane.

FOTO: Christian LeBlanc/Instagram    FOTO: Christian LeBlanc/Instagram

„Mi s-a făcut selfie-ul vieţii şi meritul nici nu a fost al meu”, spune tânărul. Fotografia a ajuns acum viral pe internet.

Sursă: YouTube

Nu este însă primul selfie făcut vreodată de un elefant. Anul trecut, un alt elefant dintr-un parc safari din Anglia i-a luat telefonul unui vizitator şi s-a fotografiat accidental cu el, cel mai probabil confundându-l cu mâncare.

Sursă: Huffington Post

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase