Home » Natura » Un pui de vulpe tare jucăuş a devenit vedetă pe internet

Un pui de vulpe tare jucăuş a devenit vedetă pe internet

Autor: Oana Bujor 01.10.2017
Un pui de vulpe tare jucăuş a devenit vedetă pe internet
Un pui de vulpe tare jucăuş vrea cu tot dinadinsul să prindă lumina unui laser. Puiul de vulpe, care se joacă cu lumina unui laser, a devenit vedetă pe Instagram.

Filmuleţul video, în care este imortalizat momentul când puiul de vulpe se joacă cu lumina unui laser, arată care este reacţia acestui animal atunci cand el are de a face cu un banal laser. Din înregistrare se vede clar că vulpea are parte de o distracţie pe cinste. Înregistrarea, în care puiul de vulpe urmăreşte lumina laserului şi apoi sare să o prindă, în timp ce laserul se mişcă aleatoriu când jos, când sus, se bucură de mare popularitate pe reţeaua de socializare Instagram.

Filmuleţul a fost înregistrat în Extremul Orient Rus, pe insula Ruskii. Vulpile de pe această insulă nu se tem de oameni. Singura ocupaţie a vulpilor de aici este să atragă atenţia turiştilor pentru a primi mâncare şi să alerge toată ziua.

Ele sunt foarte prietenoase şi până în prezent, deşi sunt sălbatice, turiştii nu s-au aflat în pericol, neexistând niciun incident semnalat. Ca urmare, a devenit un bun prilej pentru toţi amatorii de distracţie de a vizita insula şi a urmări micuţele animale, relatează NEWSru.co.il. Un localnic a fost cel care a înregistrat puiul de vulpe, jucându-se cu lumina unui laser, şi a postat înregistrarea pe reţeaua de socializare. Observăm că puiul de vulpe se joacă cu lumina unui laser exact ca o pisică. 

 

Игры с лесичкой на Русском

Un clip video postat de dpskontrol_125rus (@dpskontrol_125rus) pe

Sursa: Rador

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: