Home » Natură » Mai multe cămile injectate cu botox au fost descalificate dintr-un concurs de frumuseţe

Mai multe cămile injectate cu botox au fost descalificate dintr-un concurs de frumuseţe

Publicat: 31.01.2018
Mai multe cămile au fost descalificate din cadrul unei competiţii de frumuseţe din Arabia Saudită după ce proprietarii acestora le-ar fi îmbunătăţit aspectul cu ajutorul botoxului.

Sute de cămile sunt prezentate în cadrul Festvalului Cămilelor Regele Abdulaziz pentru a fi notate în funcţie de forma buzelor şi a cocoaşei. Conform BBC, anul acesta juriul a descalificat 12 cămile deoarece aspectul acestora a fost îmbunătăţit 

În cadrul festivalului, unde există atât de întreceri între cămile, cât şi de degustare a laptelui de cămilă, se oferă un premiu de 57 de milioane de dolari. Ali Al Mazrouei, fiul celui mai mare crescător de cămile din Emirate, a afirmat că botoxul a fost utilizat pentru buze, nas şi zona mandibulei. ”A dus la umflarea capului animalului, astfel că atunci când o cămilă era prezentată, juriul aclama: >”. 

De asemnea, juriul apreciază şi cocoaşele amplasate simetric. Presa locală a declarat că un medic veterinar a fost prins în timp ce efectua operaţii chirurgicale asupra cămilelor, inclusiv injectarea botoxului şi micşorarea urechilor. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase