Home » Natură » Selfie-ul vieții sale. Un japonez s-a fotografiat chiar în timp ce un vulcan a erupt în spatele său

Selfie-ul vieții sale. Un japonez s-a fotografiat chiar în timp ce un vulcan a erupt în spatele său

Selfie-ul vieții sale. Un japonez s-a fotografiat chiar în timp ce un vulcan a erupt în spatele său
Sursa foto: u/sinmantky via Reddit
Publicat: 25.10.2021

Un bărbat din Japonia a făcut selfie-ul vieții sale. Japonezul s-a fotografiat chiar în momentul în care un vulcan a erupt în spatele său.

Bărbatul urcase în apropiere de summitul Muntelui Nakadake, unul dintre cele cinci vârfuri ale Muntelui Aso. Muntele Aso este cel mai mare vulcan activ din Japonia, precum și unul dintre cele mai mari din întreaga lume.

Din nefericire pentru acest drumeț neidentificat, japonezul a spus că a decis să facă un selfie chiar în timp ce vulcanul erupea.

Un selfie de-a dreptul uimitor cu bărbatul surprins de vulcanul care erupe în spatele său

„Mă uitam prin istoricul camerei foto, fumul alb s-a făcut negru, iar după vreo trei secunde am auzit un sunet asurzitor. M-am speriat. N-aș fi crezut niciodată că voi trăi așa ceva”, a spus japonezul.

Rezultatul? Un selfie de-a dreptul uimitor cu bărbatul care arată destul de surprins în timp ce vulcanul uriaș explodează chiar în spatele său. Apoi, japonezul s-a adăpostit în spatele unei roci imense, după ce a văzut cum cenușa și reziduurile vulcanice cădeau asupra sa. Din fericire, japonezul a reușit să coboare în siguranță de pe munte.

Cât de ușor putem fi distruși de forțele uimitoare ale naturii

Vulcanul Aso a început să erupă la 20 octombrie, ora locală 11:40, potrivit Reuters. Deși zona este cunoscută ca fiind o atracție turistică populară, poliția a transmis că nu au fost raportate decese sau persoane dispărute, dar și că 16 excursioniști care urcaseră pe munte s-au întors cu bine.

Faptul că nimeni nu a fost rănit este un miracol. Așadar, erupția vulcanului Aso din Japonia dovedește din nou cât de neînsemnați sunt oamenii cu adevărat și cât de ușor putem fi distruși de forțele uimitoare ale naturii.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Lavă strălucitoare și fum după erupția vulcanului din insula La Palma. Ce se vede din satelit

Cea mai mare erupție subacvatică înregistrată vreodată a dus la apariția unui nou vulcan uriaș

Vulcanii ascunși adânc în Europa, satelitul înghețat al lui Jupiter, ar putea însemna prezența vieții extraterestre

Roverul Perseverance a trimis înapoi pe Pământ cel mai adorabil selfie făcut până acum pe o altă planetă

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase