Home » Știință » Extraterestrii vor ateriza in Japonia

Extraterestrii vor ateriza in Japonia

Publicat: 20.10.2008
Nimeni nu poate certifica cu dovezi palpabile existenta extraterestrilor. Cel putin pana in prezent. Cu toate acestea, japonezii tin cu tot dinadinsul sa fie primii si in acest domeniu. Subiectul existentei extraterestrilor a fost luat atat de serios in Tara Soarelui Rasare, incat cetatenii niponi nu doar ca sunt convinsi de existenta extraterestrilor, ci se pregatesc deja de prima intalnire oficiala intre pamanteni si fiintele inteligente din Univers.

Societatea nipona este intr-atat de convinsa de existenta extraterestrilor, incat problema a fost luata in serios chiar de catre autoritatile de la Tokio. Acestea, la randul lor ,au sustinut de cateva ori in cadrul diverselor conferinte de presa pe acesta tema, ca ar detine informatii verificabile cu privire la existenta fiintelor extraterestre inteligente care ne survoleaza planeta de mii de ani. Guvernele nipone au lucrat serios la dezvoltarea unui adevarat plan de strategie nationala ce are in vedere pregatirea populatiei si a opiniei publice pentru situatia foarte probabila in care civilizatiile extraterestre vor lua contact oficial cu pamantenii. Daca acesta situatie va deveni posibila in viitorul apropiat, se pare ca extraterestrii vor alege sa ia contact cu oamenii din Japonia in detrimentul oricarei alte natiuni sau tari…Motivul este foarte simplu. Inca din anii ’70 autoritatile nipone au lansat un plan de actiune in cazul mult asteptatului contact cu civilizatiile extraterestre. Planul are 5 capitole care sunt up-datate si imbunatatite in fiecare an, tinandu-se cont de ultimele informatii cu privire la activitatea OZN-urilor si a observatiilor de fiinte extraterestre, cu sau fara aspect umanoid.

1.Poporul japonez este onorat si pregatit sa intampine cu bucurie fratii din Univers!

O parte importanta din planul Ministrului Apararii, Shigeru Ishiba, are in vedere cele mai bune strategii pentru cetatenilor niponi in cazul unui atac lansat de extraterestrii asupra Terrei. In aceasta directie, Shigeru Ishiba declara presei : "Daca intr-o buna zi extraterestrii vor ateriza, si vor spune “ Oameni de pe Terra va suntem prieteni !” , noi cetatenii Japoniei vom fi onorati, si le vom arata ca traditiile noastre cu privire la oaspeti sunt unele dintre cele mai bune de pe intreaga planeta. La noi oaspetii au un statut special, cu atat mai mult vom fi onorati sa-i gazduim pe fratii nostri din Universul nemarginit. In cazul in care vom fi atacati, avem deja pregatit un set de planuri care, odata ce va fi pus in actiune, va fi o mare surpriza chiar si pentru niste extraterestri violenti."
Secretarul sef al guvernului japonez, Nobutaka Machimura, este este ferm convins de existenta civilizatiilor extraterestre. De fapt, aproape toti membrii Executivului japonez s-au declarat convinsi de existenta acestora. Cu aceasta ocazie, guvernul nipon a lansat un ghid oficial in care sunt descrise cele mai bune sfaturi si strategii pentru cetatenii de rand ce care vor intra in contact cu extraterestrii.

2. Japonezii le-au scris deja mail-uri civilizatiilor intergalactice

Inca din anul 1983, astronomii niponi au luat in serios contactarea civilizatiilor extraterestre. In acest scop ei au trimis un mesaj radio catre un grup de stele, printre care si Altair, situat la 16 ani lumina de Terra. Mesajul cuprindea 13 imagini binare codate de 71 pe 71 pixeli fiecare, imagini care contineau notiuni primare despre noi, ca de exemplu modul in care arata oamenii, structura ADN-ului, chimia de baza a vietii de pe Terra, precum si locul din galaxie unde este situata planeta noastra. Daca extraterestrii vor receptiona mesajul japonezilor, acestia vor trimite un raspuns de-abia in anul 2015, data la care mesajul nipon va ajunge cu bine, dupa ce a strabatut cei 16 ani lumina!
Cand se intentioneaza conceperea si trimiterea unui mesaj catre extraterestri trebuie sa se tina cont de diversitatea culturilor si civilizatiilor omenesti”, declara Douglas Vakoch, director al Interstellar Message Composition. Mesajele trimise de oameni in nemarginirea Cosmosului, inclusiv cel din 1983 trimis de catre japonezi, sunt scrise in numere si alfabete primare, deoarece cercetatorii sunt convinsi ca fiintele extraterestre le vor intelege astfel mai usor. Un mesaj similar a fost cel trimis in anul 1974 de la cel mai mare radiotelescop din acea perioda, cel din Arecibo, Puerto Rico. Mesajul trimis de la Arecibo a fost orientat spre un grup de stele situat la 25 000 de ani lumina de Terra. Daca vom primi raspuns de la cineva de acolo, raspunsul respectiv va ajunge la noi peste cateva mii de ani.

3. Japonia este singura tara din lume care detine singurul observator spatial care cauta non stop frecvente optice din alte galaxii.

Majoritatea observatoarelor cosmice cauta doar frecvente radio. Chiar daca fizicianul castigator de Nobel, Charles Townes, a sugerat in anii ’60 folosirea unor scurte pulsatii laser care ar ajuta descoperirea extraterestrilor, forurile conducatoare i-au refuzat sugestia pe motiv ca o astfel de operatiune ar fi prea scumpa si ar consuma o cantitate enorma de energie. In schimb, in Nishiharima exista singurul dispozitiv de pe Terra care scaneaza cerul pentru a detecta eventualele pulsatii de nivelul nanosecundelor, emise din galaxiile care inconjoara Calea Lactee.

4. Coreea de Nord cunoaste secrete pe care restul lumii nici macar nu le banuieste

Serviciile secrete japoneze au declarat ca principalul reactor nuclear din Coreea de Nord are cu totul si cu alta destinatie decat se crede in mod obisnuit. Astfel reactorul construit de coreeni ofera o posibilitate neobisnuita. Cu ajutorul energiei acestui reactor, autoritatile coreene de la Phenian intentioneaza de fapt sa puna bazele unei statii de comunicare wireless care are capacitatea de a emite instantaneu la peste 1 000 de ani lumina. Autoritatile japoneze isi folosesc, la randul lor, de ultimele descoperiri tehnologice pentru a observa ce se intampla dincolo de granita de fier a Coreei de Nord. Conform unui inalt oficial al serviciilor secrete nipone, nu este deloc surprinzator ca, intr-o buna zi, dictatorul Kim Jong Il sa ofere lumii intregi cea mai mare surpriza posibila, si sa prezinte lumii primii extraterestrii care doresc in mod oficial sa intre in contact cu planeta noastra.

Sursa: Pravda

Alte articole pe aceeasi tema

Programul care intelege limbajul extraterestrilor

Totul despre Obiecte Zburatoare Neidentificate

OZN-uri in arta medievala?

NASA ascunde existenta extraterestrilor

Vaticanul, extraterestrii si OZN-urile

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase