Home » Timp Liber » Confreria Sfantului Giulgiu

Confreria Sfantului Giulgiu

Confreria Sfantului Giulgiu
Publicat: 06.10.2008
Sa fim seriosi! Putini sunt cei care nu au auzit de toata tevatura facuta in jurul Sf Giulgiu. Si din cauza ca si eu m-am aflat in aceeasi situatie, nu as invinui pe nimeni daca citind descrierea de pe coperta patru ar pune cartea respectuos deoparte gandindu-se ca nu are chef de alt scriitor care vrea sa vanda carti profitand de controverse religioase.

Autor: Julia Navarro

Editura: RAO

Nimic mai gresit. Giulgiul este doar un pretext pentru Julia Navarro de a ridica alte probleme, cum avea sa imi confirme si cand i-am luat interviul. Au fost momente cand chiar am pierdut din vedere faptul ca totul a pornit de la un nou incendiu petrecut in mod suspect in Catedrala din Torino, catedrala care adaposteste Giulgiul in care se pare ca a fost infasurat Hristos dupa rastignire. Nu Giulgiul este important ci cele doua organizatii din zilele noastre care “luptand” pentru el s-au infiltrat in toate pozitiile importante, organizatii despre care nu se cunoaste aproape nimic si care nu sunt trase la raspundere pentru faptele lor.

Presupun ca stiti ca am trimis guvernului un raport despre cazul Sfantului Giulgiu. Un dosar in care denunt existenta unei organizatii secrete, formata din oameni puternici care cred ca sunt mai presus de lege, de guverne, de societate, si cer sa fie scosi la lumina si cercetati. Dar stiti deja ca nu se va intampla nimic, ca nu va va cerceta nimeni, ca veti putea trage mai departe, din umbra, sforile puterii.

Citeste continuarea articolului pe www.bookblog.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase