Home » Timp Liber » Omul zar

Omul zar

Omul zar
Publicat: 19.01.2009
NU CITITI ACEASTA RECENZIE! NU CITITI ACEASTA CARTE! VETI DEVENI CIOBURI DE OAMENI! LECTURA INTERZISA INTRE 7 SI 77 DE ANI! TREABA VOASTRA – V-AM AVERTIZAT!

Autor: Luke Rhinehart
Editura: Trei

Ca sa fiu cinstit fata de propriile mele reactii, primele capitole ale acestei carti m-au entuziasmat. Ele pareau sa urmeze in scris ceea ce vazusem la o rarisima emisiune Discovery. Pe sticla, 2 ghizi barbugii dadeau cu babaroasele pentru a vedea care din 6 tari urmau s-o viziteze. Le-a iesit Anglia. Au numit 6 orase si nimeri Birmingham. Au scris 6 cartiere si ajunsera in partea de vest a orasului. Acolo din 6 centre de interes zarul a hotarat o laptarie. Inauntru printre cele 6 feluri de lapte selectate au solicitat laptele numarul 2, apoi au intrebat despre 6 posibile trasee prin oras si zarul se opri la numarul 5. Si toata emisiunea tipii mergeau asa la intamplare, bucurandu-se de eventuale frumuseti ale tarii vizitate, dar asta numai daca hotara zarul.
Oau, ce interesant, mi-au susotit colegele mele plictisite de moarte de serviciul nostru monoton, dar cum e cartea, ce ne aduce Rhinehart asta in plus fata de ghizii TV ai intamplarii? El are o alta perspectiva. Initial este un psihiatru plictisit pascut de gandul sinuciderii. Intr-o zi insa descopera magia zarului si de atunci lucrurile o iau in directii imprevizibile.

Cititi continuarea pe www.bookblog.ro
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase