Home » Timp Liber » TIPS & TRICKS WEB 2.0 (iulie)

TIPS & TRICKS WEB 2.0 (iulie)

TIPS & TRICKS WEB 2.0 (iulie)
Publicat: 06.07.2007
Clipuri video cu o multime de hoteluri din mari capitale europene: Paris, Londra, Madrid, Bruxelles, Berlin! Vrei sa canti si tu cu formatia preferata in stil karaoke? Intra sa vezi cel mai scurt drum!

Poza ta in 3D
Se mai si distreaza omul, mai cu seama cel care intra pe site-ul www.gizmoz.com. De ce? Pentru ca acolo o poza cu chipul tau se transforma intr-un mic avatar 3D care se misca si spune (isi misca buzele) exact ce vrei tu. Dupa ce iti creezi un cont, incarci pe site poza cu pricina, care este procesata in cateva secunde. Avatarului tau ii poti schimba tunsoarea, imbracamintea etc. In final, acesta poate arata ca un personaj din benzile desenate. Apoi creezi un clip video in care personajul sa transmita un mesaj inregistrat de tine cu microfonul sau sa preia cateva cuvinte scrise folosind o voce digitizata. A doua varianta e mai amuzanta.

Canta cu ei
Vrei sa canti si tu cu formatia preferata in stil karaoke? Cea mai simpla rezolvare din cate am vazut se cheama www.chizmax.com, unde gasesti extraordinar de multe versuri ale unor melodii. Pur si simplu scrii titlul melodiei cautate si iti va aparea o lista destul de lunga din care trebuie sa alegi piesa care te intereseaza. Am cautat de pilda This Is Hardcore de la Pulp, o melodie mai putin cunoscuta, si am gasit-o imediat. Dupa ce am dat clic pe numele ei, am identificat chiar si clipul video, plus un link catre pagina de unde sa descarc melodia. In partea de jos a paginii erau alte 30 de versuri de melodii de la aceeasi trupa engleza.

Hotelurile in filme
Pleci intr-un tur prin Europa in vara asta? Ca sa-ti alegi mai bine hotelurile in care sa te cazezi, intra pe site-ul www.tvtrip.com. Acolo vei gasi clipuri video cu o multime de hoteluri din mari capitale europene: Paris, Londra, Madrid, Bruxelles, Berlin… Sunt filmele de prezentare a respectivelor hoteluri. Vei vedea cu ocazia asta situarea precisa a fiecaruia pe o harta Google si preturile pentru cazare. De fapt, poti selecta hotelurile si in functie de tarife, de la 100 la 600 de euro pe noapte, in functie de categoria de confort si de dotari (piscina, acces Internet in camera etc.). Bon voyage!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase