Home » D:News » Sute de serpi au invadat un sediu de politie din Sierra Leone

Sute de serpi au invadat un sediu de politie din Sierra Leone

Sute de serpi au invadat un sediu de politie din Sierra Leone
Publicat: 12.06.2009
Politistii din lumea intreaga sunt obisnuiti sa lupte pentru propria viata in razboiul lor impotriva criminalitatii. Aceasta expresie si-a gasit insa un nou inteles in cazul politistilor din Sierra Leone. Acestia se tem sa mai mearga la serviciu din cauza sutelor de serpi veninosi care au invadat la propriu birourile politiei.

Se estimeaza ca in sediul din orasul Gerihun si-au gasit loc peste 400 de serpi extrem de veninosi, in special cobre si vipere. Angajatii politiei sustin ca nimeni nu a avut curaj sa ii indeparteze si ca se tem sa mai mearga la serviciu din cauza acestei infestari neobisnuite.

„Serpii au patruns in birouri inca din ianuarie si, in ciuda dispozitivelor fumigene amplasate de echipele de deratizare, cei mai multi au ramas ascunsi privirilor”, afirma Momoh Fornah, primarul din Gerihun.

Autoritatile s-au declarat neputincioase si sustin ca singura solutie este aducerea puscasilor profesionisti ca sa poata indeparta oaspetii nedoriti. Politistii afirma ca zgomotul facut de serpi se aude aproape pe tot parcursul zilei si ca acestia s-au ascuns in tavan si in structurile de rezistenta ale cladirii.

„Auzim constant sasaitul serpilor si sunete ciudate care vin din tavan si din pereti. Nimeni nu mai are curaj sa stea in birouri”, a declarat un ofiter de politie a carui identitate nu a fost facuta publica.

Sursa:UK News

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase