Home » D:News » Majoritatea femeilor şi-au trăit fanteziile sexuale

Majoritatea femeilor şi-au trăit fanteziile sexuale

Majoritatea femeilor şi-au trăit fanteziile sexuale
Publicat: 07.05.2015
Majoritatea femeilor şi-au trăit fanteziile sexuale, reiese dintr-un sondaj publicat de presa britanică.

Circa 81% dintre femeile chestionate, respectiv 77% dintre bărbaţii intervievaţi, au recunoscut că au recreat fantezii sexuale cu un partener. Cea mai des întâlnită astfel de fantezie a fost sexul în spaţii publice.

Se pare că multe dintre acestea au fost influenţate de lucruri difuzate la televizor. Circa trei sferturi dintre participanţii la sondaj au precizat că aceste dorinţe au fost inspirate de lucruri pe care le-au văzut în filme.

Pe de altă parte, trei sferturi dintre femeile care şi-au îndeplinit dorinţe sexuale şi peste jumătate dintre bărbaţi susţin că acestea au fost inspirate din cărţi pe care le-au citit.

Totodată, circa 72 la sută dintre participanţi au mărturisit că au fantezia de a fi legaţi în timp ce întreţin relaţii sexuale.

Sondajul a mai arătat că în ciuda popularităţii de care se bucură pelicule precum 50 Shades of Grey, circa 60% dintre participanţi spun că se simt ruşinaţi de fanteziile lor. Un procent similar s-a arătat îngrijorat de faptul că fanteziile pot duce la aşteptări sexuale nerealiste.

La sondaj au participat 1.300 de persoane.

Sursă: The Independent

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase