Home » D:News » Vladimir Putin vrea să-i transforme pe soldaţii armatei ruse în adevărate ”maşinării de luptă inteligente”

Vladimir Putin vrea să-i transforme pe soldaţii armatei ruse în adevărate ”maşinării de luptă inteligente”

Publicat: 06.10.2015
Armata rusă va obţine 80.000 de echipamente militare de ultimă generaţie Ratnik-2, până la finele acestui an, a anunţat comandantul Forţelor Terestre, col. gen. Oleg Saliukov.

Echipamentul militar Ratnik este compus din peste 40 de elemente, inclusiv arme, armură, dispozitive optice, de navigaţie şi comunicare, precum şi sisteme de acordare a primului ajutor în caz de urgenţă şi alimentare cu energie electrică.

„Am început să lucrăm la crearea celei de-a treia generaţii de echipamente, care vor depăşi versiunile construite de străini”, a declarat Saliukov, adăugând că soldaţii ruşi vor putea folosi dotările în zona arctică.

Echipamentul militar Ratnik-2 va contribui la eficienţa în luptă a soldaţilor şi în cele din urmă, i-ar putea ajuta să supravieţuiască în condiţii extrem de dificile. Costumul cântăreşte 20 de kilograme, jumătate din greutatea generaţiei anterioare.

Vladimir Putin vrea să-i transforme pe soldaţii armatei ruse în adevărate „maşinării de luptă inteligente”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase