Home » D:News » Trei tehnologii revoluţionează viaţa sexuală

Trei tehnologii revoluţionează viaţa sexuală

Trei tehnologii revoluţionează viaţa sexuală
Publicat: 07.03.2016
Tehnologia avansează rapid în toate domeniile, iar industria jucăriilor sexuale nu face excepţie.

Astăzi, cei care vizitează un sex shop pot alege dintr-o gamă variată de dispozitive care mai de care mai inedite, iar multe dintre acestea sunt rupte parcă din universul SF, scrie Go4it.

Go4it prezintă o listă cu trei jucării sexuale foarte avansate, disponibile pe piaţă:

1. VR Tenga. Realitatea virtuală este pe val în acest moment, iar o companie japoneză încearcă să exploateze acest lucru. Tenga a prezentat un sistem care se poate folosi împreună cu dispozitivul pentru realitate virtuală Oculus Rift. Acesta se adresează bărbaţilor. Utilizatorul îşi pune dispozitivul VR, iar de restul… se ocupă VR Tenga.

2. Hello Touch se adresează femeilor şi le transformă mâinile în braţe robotice al căror scop este oferirea de plăcere. Dispozitivul dispune de mici vibratoare care se aşează pe degete, iar bateria este aşezată pe o bandă care se pune la încheietura mânii.

3. RealDoll. Sexul cu roboţi este deja realitate, iar cei care au la dispoziţie 5.000 de dolari pot cumpăra o păpuşă Barbie uriaşă care să le satisfacă dorinţele. RealDoll este capabilă să vorbească şi să îşi mişte şoldurile. Clienţii pot cere un model personalizat, putând alege culoarea părului, mărimea sânilor sau culoarea ochilor.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase