Home » D:News » SURPRIZA pe care a avut-o o femeie din Islanda după ce a luat parte la acţiunile de căutare a unei turiste

SURPRIZA pe care a avut-o o femeie din Islanda după ce a luat parte la acţiunile de căutare a unei turiste

SURPRIZA pe care a avut-o o femeie din Islanda după ce a luat parte la acţiunile de căutare a unei turiste
Publicat: 14.06.2016
Adevărul a ieşit la iveală abia în dimineaţa celei de-a doua zi de căutări.

În 2012, în Islanda, o echipă de salvare pleca în căutarea unei femei care, aparent, nu se mai întorsese la autocarul turistic cu care venise în excursie. Pe parcursul investigaţiei, s-a întâmplat ca femeia să ia parte la propria acţiune de căutare, fără să îşi dea seama că ea era cea care trebuia să fie găsită. 

Autocarul în cauză a oprit la un moment dat în apropierea canionului Eldgja, iar femeia a profitat de situaţie pentru a-şi trage sufletul şi a-şi schimba hainele. Atunci când s-a întors, cei care o aşteptau nu şi-au dat seama că era ea şi au început să se alarmeze pentru că o credeau dispărută. Din motive necunoscute, şoferul a aşteptat aproape o oră până să anunţe poliţia. 

În scurt timp, peste 50 de persoane au început să ia parte la căutări. Reprezentanţii Gărzii de Coastă au fost înştiinţaţi de dispariţia turistei, motiv pentru care au demarat toate procedurile necesare pentru găsirea turistei. 

De-abia în dimineaţa celei de-a doua zile, în jurul orei 03:00, adevărul a ieşit la iveală: femeia pe care cu toţii trebuiau să o găsească făcea, de fapt, parte din echipa de căutare. Imediat după ce şi-a dat seama că ea este cea considerată dispărută, femeia a anunţat organele de poliţie, care au dispus pe loc întreruperea investigaţiei.

Sursa: mentalfloss.com

Vă mai recomandăm şi: Primul om din lume care va primi 1.250 de dolari pe lună pentru a nu face nimic

                             Nessie s-a lăsat filmat? O cameră VIDEO a surprins cocoaşe misterioase pe apele Loch Ness – FOTO+VIDEO

                                              Descoperire controversată. Ce s-a întâmplat după ce acest bărbat a anunţat că a găsit craniul lui Bigfoot – FOTO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase