Home » D:News » Top 15 oraşe unde găseşti cea mai bună mâncare din lume

Top 15 oraşe unde găseşti cea mai bună mâncare din lume

Top 15 oraşe unde găseşti cea mai bună mâncare din lume
Publicat: 11.07.2016
Oraşele din Asia sunt în 2016 vedetele culinare din cel mai nou clasament al Readers Choice Awards, citate de cntraveler.com, relatează Gustarte.ro.

Dezmăţ culinar! Dacă eşti un gurmand declarat, notează-ţi în agendă aceste destinaţii.

15. Londra

Londra este o metropolă obsedată de propria istorie, de tradiţii, dar în acelaşi timp, una cosmopolită, îndreptată „agresiv” spre nou. Niciun loc nu captează mai bine această contradicţie fascinantă ca Dinner by Heston Blumenthal. Bucătăria a ajutat Londra să devină unul dintre cele mai interesante oraşe, prin mariajul dintre tradiţional şi experimental.

Dacă vrei să încerci mâncare indiană de calitate, mergi la Gymkhana sau la Gunpowder. Honey & Co. este una dintre destinaţiile hot, iar la Sea Containers te va uimi cel mai bun barman din lume.

14. Vancouver

Influenţa estică insuflată vestului. Vancouver este casa unei vibrante comunităţi de expaţi relocaţi mai ales din Asia. Mergi la Chef Tony Seafood în Richmond sau la Shanghai River pentru cea mai tare supă de găluşti. Dacă îţi place aglomeraţia, mănâncă cot la cot, la mese comune, la Farmer’s Apprentice sau încearcă mâncarea indiană de la Vij’s. Dacă eşti fan paste şi panna cotta, nu rata Ask for Luigi, bea cele mai tari băuturi la The Keefer Bar.

Citeşte continuarea pe Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cel mai mare preparat culinar din lume provine din Imperiul Persan

Ce mânca Ceauşescu în noaptea de Revelion şi ce bea ”Tanti Lenuţa”. ”Dacă lipseau era vai şi-amar!”

O substanta chimica ne-ar putea impiedica sa mai mancam de placere

Top 10: Cele mai ciudate retete culinare
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase