Home » D:News » ”Books for Romania”. Un liceu din Marea Britanie expediază cărţi către România

”Books for Romania”. Un liceu din Marea Britanie expediază cărţi către România

”Books for Romania”. Un liceu din Marea Britanie expediază cărţi către România
Publicat: 16.09.2016
Un liceu din Harlesden, Marea Britanie, a trimis către România un camion plin cu cărţi, în cadrul proiectului "Books for Romania", o colaborare între Newman Catholic College din Halersden, Brent Library şi comunitatea de români din Marea Britanie, relatează kilburntimes.co.uk.

Proiectul „Books for Romania”, scriu jurnaliştii britanici, este o colaborare între Newman Catholic College din Halersden, Brent Library şi comunitatea de români din Marea Britanie, scrie Mediafax.

Astfel, zece cutii pline cu cărţi educaţionale au fost expediate săptămâna trecută către Liceul Sportiv din Botoşani, prin compania de transport Tarsin.

Cărţile sunt donate gratuit elevilor ce au vârste cuprinse între 7 şi 18 ani şi sunt menite să le fie de ajutor în învăţarea limbii engleze, scrie kilburntimes.co.uk.

Danny Coyle, directorul liceului Newman Catholic College a declarat: „În colaborare cu Brent Library am strâns sute de cărţi pe tot parcursul verii şi toate materialele vor fi livrate către două şcoli din România”.

„Liceul nostru a fost încântat, de asemenea, să colaboreze în campania My Romanian Community pentru a trimite cărţi în Româna”, a mai spus Coyle.

„Munca în folosul comunităţii şi atenţia acordată problemelor educaţionale la nivel global sunt centrale în activitatea noastră. Suntem bucuroşi să-i ajutăm pe cei care se află într-o situaţie mai precară decât a noastră.”, a adăugat Coyle.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase