Home » D:News » Un studiu recent ajunge la concluzia că sexul oral este cheia succesului unei relaţii

Un studiu recent ajunge la concluzia că sexul oral este cheia succesului unei relaţii

Un studiu recent ajunge la concluzia că sexul oral este cheia succesului unei relaţii
Publicat: 03.09.2017
Un nou studiu a ajuns la concluzia ca intr-o relatie, a oferi si a primi sex oral arata in mod clar care dintre cei doi este mai indragostit.

Studiul, realizat de VictoriaMilan – site de dating pentru persoane casatorite sau intr-o relatie in cautarea unei aventuri amoroase – s-a bazat pe opinia a 9.107 dintre membrii sai activi barbati si femei pentru a afla cat de important este sexul oral intr-o relatie si cine il ofera sau il primeste mai mult.

Practicarea sexului oral reprezinta de mult timp un semn al intimitatii si increderii intre iubiti, iar importanta sexului oral intr-o relatie este de netagaduit.

72% din femei si 85% din barbati afirma faptul ca ei cred ca sexul oral isi are locul in fiecare dormitor, iar practicarea lui nu ar trebui sa scada odata cu trecerea anilor.

Iubitorii sexului oral se pot bucura – majoritatea oamenilor – aproape trei sferturi din ambele genuri – afirma ca le face placere sa practice sexul oral. Aceasta inseamna 77% din femei si 72% din barbati. Deloc surprinzator, cand vine vorba de cresterea ratei de popularitate. 89% din femei si 94% din barbati sunt mari admiratori ai primirii placerii orale.

Cand vine vorba sa ai o aventura, sexul oral trebuie sa fie in meniu. Absenta lui reprezinta motiv de despartire, conform 65% din femei si 68% din barbati care spun ca ar pune capat unei aventuri daca nu ar primi linsul si suptul, pentru ca ei isi doresc acest lucru.

Citeşte continuarea pe CSID.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase