Home » D:News » O boală fără tratamente disponibile în prezent provoacă dureri continue şi mari

O boală fără tratamente disponibile în prezent provoacă dureri continue şi mari

O boală fără tratamente disponibile în prezent provoacă dureri continue şi mari
Publicat: 26.09.2017
Recent, celebra Lady Gaga a făcut o dezvăluire şocantă, explicând cum este pedepsită să trăiască cu o afecţiune extrem de dureroasă, care nu are leac - fibromialgie. Această boală se manifestă prin dureri mari la nivelul muşchilor şi articulaţiilor. Inspirată de povestea artistei, Alison Morton a vorbit despre această boală fără leac care presupune o viaţă plină de durere.

Alison a început să simtă dureri la nivelul muşchilor şi articulaţiilor pe când avea 25 de ani. Medicii i-au scos vezica biliară, însă situaţia ei nu s-a îmbunătăţit. Ulterior, ea a fost diagnosticată cu fibromialgie, o afecţiune extrem de răspândită, care afectează sistemul muscular şi cel osos. 

La patru ani de la diagnosticul primit, Alison a învăţat să trăiască simţindu-se obosită tot timpul şi având dureri constante. 

„Când primeşti diagnosticul, crezi că trebuie să existe ceva care poate fi făcut. Din păcate, nu există nicio cură. Literalmente, se răspândeşte în corpul meu şi nu o pot controla. Sunt depăşită”, mărturiseşte tânăra. 

Fibromialgia face ca muşchii să pară extrem de obosiţi, contractându-se şi dând senzaţia că ard.  

Citeşte continuarea în Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase