Home » D:News » VIDEO Un alt ”călător în timp” susţine că a obţinut o fotografie cu Pământul din anul 5000. ”Veştile nu sunt bune pentru umanitate”

VIDEO Un alt ”călător în timp” susţine că a obţinut o fotografie cu Pământul din anul 5000. ”Veştile nu sunt bune pentru umanitate”

VIDEO Un alt ”călător în timp” susţine că a obţinut o fotografie cu Pământul din anul 5000. ”Veştile nu sunt bune pentru umanitate”
Publicat: 20.02.2018
Un bărbat ce susţine că este un ''călător în timp'' a declarat într-un videoclip că deţine dovezi fotografice din anul 5000, iar veştile nu sunt bune pentru umanitate.

”Călătorul în timp” cunoscut sub denumirea de Edward a dezvăluit o imagine stranie din viitorul umanităţii. Conform Mirror, în imaginea lui Edward ar fi prezentat oraşul Los Angeles aflat sub apă în următorii 3000 de ani. 

Edward a cărui faţă şi voce sunt distorsionate susţine că face parte dintr-un experiment secret din 2004. El susţine că astfel a reuşit să obţină aptitudinea de a călători în timp. Bărbatul ce a fost filmat într-un parc din Armenia afirmă că lucrat într-un laborator din Los Angeles când i-a fost oferită sarcina de a călători în timp. ”Stăteam pe o platformă imensă din lemn. Nu doar eu, ci alte case, erau construite toate din lemn,” a declarat bărbatul. ”După aceea mi-am dat seama că era tot Los Angeles, dar sub apă,” adaugă el. 

Edward susţine că oamenii au fost forţati să trăiască sub apă atunci când calotele glaciare s-au topit din cauza încălzirii globale. 

Recent, un alt bărbat Noah ce se considera un ”călător în timp” din anul 2030 a realizat o serie de predicţii despre viitor. Noah a prezis că Donald Trump va câştiga şi cel de-al doilea mandat la Casa Albă, lucru ce va fi confirmat sau infirmat relativ curând deoarece următoarele alegeri prezidenţiale vor avea loc pe 3 noiembrie 2020. De asemenea, bărbatul a mai prezis un alt lider al Statelor Unite, o persoană necunoscută pe nume ”Illana Remikee”.

Noah a prezis că oamenii vor ajunge pe Marte în 2028, iar în acelaşi an va fi descoperită călătoria în timp şi roboţii vor prelua lumea. Bărbatul a fost supus unui interviu cu testul poligraf. Vezi aici tot ce a prezis Noah!
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase