Home » D:News » VIDEO. Un pliot american s-a întâlnit cu ceea ce pare a fi un OZN. ”Ce … e chestia aia?”

VIDEO. Un pliot american s-a întâlnit cu ceea ce pare a fi un OZN. ”Ce … e chestia aia?”

VIDEO. Un pliot american s-a întâlnit cu ceea ce pare a fi un OZN. ”Ce … e chestia aia?”
Publicat: 13.03.2018
Un nou video arată că Pentagonul, şi nu numai, trebuie să ia în serios existenţa OZN-urilor. Filmuleţul de două minute înregistrat cu ajutorul unei camere de pe avionul de vânătoare F/A 18 al Marinei a uimit militarii.

„Ce … e chestia aia?”, a strigat pilotul avionului. Video-ul de mai jos a fost realizat în 2015 pe Coasta Estică, scrie Fox News.

Astfel de înregistrări au tot apărut în ultima vreme şi „par să furnizeze dovezi ale existenţei unor avioane mult superioare a orice aparat de zbor al Statelor Unite şi al aliaţilor săi”, a precizat Christopher Mellon, un fost oficial al armatei în administraţiile Bush şi Clinton şi colaborator al Stars Academy.

Acesta se întreabă dacă nu cumva Statele Unite „a fost surclasată tehnologic de Rusia sau China sau dacă acestea nu reprezintă dovada existenţei unei civilizaţii extraterestre. Din păcate, nu ştim, pentru că nici măcar nu căutăm răspunsuri”, a adăugat acesta, criticând atitudinea de indiferenţă a autorităţilor americane cu privire la OZN-uri.

Materialul a fost postat online de Stars Academy of Arts and Science, care nu a spus cum l-a obţinut, dar a precizat că oricine poate face rost de el cu ajutorul unei cereri, datorită Actului de Libertate a Informaţiei.

Astfel de înregistrări au tot apărut în ultima vreme şi „par să furnizeze dovezi ale existenţei unei tehnologii mult superioare decât cea a Statelor Unite şi a aliaţilor săi”, a precizat Christopher Mellon, un fost oficial al armatei în administraţiile Bush şi Clinton şi colaborator al Stars Academy.

Acesta se întreabă dacă nu cumva Statele Unite „a fost surclasată tehnologic de Rusia sau China sau dacă acestea nu reprezintă cumva dovada existenţei unei civilizaţii extraterestre. Din păcate, nu ştim, pentru că nici măcar nu căutăm răspunsuri”, a adăugat acesta, criticând atitudinea de indiferenţă a autorităţilor americane cu privire la OZN-uri.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

VIDEO ”Primul semn extraterestru din 2018”. Un presupus OZN vertical a fost înregistrat pe cerul din Mexic

O înregistrare făcută publică recent arată un OZN care zboară în Zona 51. Poate dovedi existenţa extratereştrilor – VIDEO

Căutătorii de civilizaţii extraterestre au observat un OZN în zona uraganului Harvey

Un ”OZN” a fost filmat pe cer. ”Este şocant dacă se va confirma că suntem păziţi de fiinţe extraterestre inteligente” – VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase