Home » D:News » Donald Trump vrea o armată spaţială

Donald Trump vrea o armată spaţială

Donald Trump vrea o armată spaţială
Publicat: 07.05.2018
Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat recent că ţara sa ar putea lansa o forţă militară spaţială. Cum ar putea arăta „US Space Force”?
Ceea ce la început părea a fi doar o altă declaraţie bombastică a lui Donald Trump, acum începe uşor-uşor să devină o certitudine. Preşedintele american vrea să lanseze o armată spaţială, pentru a demonstra supremaţia Statelor Unite în cursa pentru cucerirea spaţiului cosmic.
 
Donald Trump a făcut declaraţia la Casa Albă, unde i-a primit pe membrii unei echipe de fotbal american aparţinând armatei.
 
Ne gândim, aşadar, serios la o forţă militară spaţială a Statelor Unite, spune Donald Trump la Casa Albă, în faţa unor jucători de fotbal american, dar şi în prezenţa unor cadre militare.
 
Nu este prima dată când preşedintele spune că vrea o armată în spaţiu, potrivit The Independent. El a menţionat iniţial această idee în luna martie, când a vorbit despre importanţa crescândă a spaţiului, ca potenţial câmp de luptă.
 
La acea vreme, şeful Casei Albe a făcut declaraţia în stilul caracteristic, vorbind mai întâi în glumă, după care afirmând apăsat că de fapt e cum nu se poate mai serios.
 
Unii au luat totul ca pe o glumă, însă la câteva zile după aceea, Casa Albă a clarificat situaţia şi a spus că preşedintele vorbea serios.
 
Citeşte continuarea pe Rfi.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase