Home » D:News » Un pilot militar al SUA face dezvăluiri despre întâlnirea sa cu un OZN

Un pilot militar al SUA face dezvăluiri despre întâlnirea sa cu un OZN

Un pilot militar al SUA face dezvăluiri despre întâlnirea sa cu un OZN
Documentarul analizează istoria aparițiilor de OZN-uri în Statele Unite și alte țări, inclusiv noi detalii despre întâlnirile confirmate de armata americană în care au fost implicate piloți din marina SUA. De asemenea, filmul oferă detalii despre un raport din 1967 despre un obiect neidentificat care a apărut deasupra unei baze americane de rachete, moment în care 10 dintre rachete au devenit nefuncționale. „Dacă președintele ar fi emis un ordin de lansare în acel moment, rachetele nu ar fi putut să fie lansate”, a explicat Reid.
Publicat: 26.12.2019
Pilotul Chad Underwood, din cadrul Forţelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, a făcut recent noi dezvăluiri despre o întâlnire pe care a avut-o cu un OZN.

În anul 2005, pilotul Chad Underwood a filmat un obiect zburător necunoscut a cărei traiectorie de zbor era haotică şi nu corespundea tiparelor de zbor convenţionale folosite de către forţele armate americane. O parte dintre înregistrările întâlnirii au fost făcute publice în 2017 şi, abia recent, pilotul a acceptat să dea un interviu în care să răspundă unor întrebări despre acest eveniment revistei Intelligencer, notează Futurism.

„Nu o veţi vedea cu proprii ochi decât probabil la 10 mile (n.r. 16 kilometri) şi atunci nu veţi putea să-l urmăriţi vizual până nu veţi ajunge probabil la cinci mile (n.r. 8 kilometri), acela este locul în care Dave Fravor (n.r. ofiţerul superior al misiunii) a spus că a văzut (n.r. OZN-ul)”, explică Chad. Acesta subliniază faptul că acest OZN a atras atenţia asupra sa datorită modului haotic în care se deplasa, sugerând chiar că manenvrele executate depăşeau limitele aeronavelor terestre. De asemenea, el precizează că obiectul zburător avea o formă neobişnuită, neputând fi comparată cu o aeronavă convenţională.

Underwood a ţinut să precizeze în cadrul acestui interviu că şi modul de propulsie al acestei aeronave era unul neobişnuit. În mod convenţional, aeronavele ar trebui să lase în urma lor gaze şi căldură, lucru care nu a părut că se întâmplă în acest caz.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase