Home » D:News » Targul de Turism Bucuresti (TTB) la a doua editie

Targul de Turism Bucuresti (TTB) la a doua editie

Targul de Turism Bucuresti (TTB) la a doua editie
Publicat: 30.04.2008
Intre 9 si 11 mai, toti bucurestenii amatori de turism sunt invitati sa viziteze Targul de Turism Bucuresti, aflat la cea de-a doua editie. Organizatorii TTB 2008 sunt INTERPRESS TURISM si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) Bucuresti.

Zilnic, intre orele 10.00 si 18.00, isi vor prezenta ofertele peste 60 de tour operatori, agentii de turism din Bucuresti, dar si din tara si strainatate, hoteluri, companii de transport, asociatii patronale, mesteri si artisti populari etc. Evenimentul va fi organizat, ca de obicei, intr-un cort de mare dimensiune cu standuri in interior, structurat pe patru pavilioane si amplasat In Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului.

Spatiul de expunere a crescut fata de anul precedent si are la baza interesul de care s-a bucurat TTB 2007, atat din partea expozantilor, cat si din partea vizitatorilor. „Vrem sa fim pregatiti cat mai bine, atat ca spatii, cat si ca facilitati, adaugand un plus Intregului eveniment, tinand cont de Invatatura primului. Ne dorim ca vizitatorii sa fie si mai bine primiti, iar expozantii sa castige In confort si sa-si atinga targeturile. Va reamintim pe aceasta cale ca TTB este un targ cu vanzare”, a precizat Victor Radulescu, directorul general al TTB.
La editia de anul trecut au participat 50 de firme si au fost inregistrati peste 10.000 de vizitatori! Pentru acest an sunt preconizati peste 15.000 de vizitatori.

Click aici pentru mai multe informatii

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase