Home » D:News » Extraterestrii vor fi abordati emotional

Extraterestrii vor fi abordati emotional

Extraterestrii vor fi abordati emotional
Publicat: 08.08.2008
Scenariile si ipotezele in care extraterestri cu ganduri malefice vor invada sau nu Terra, nu mai tin doar de domeniul nuvelelor si filmelor S.F. O echipa de exobiologi, analisti militari si psihologi au inceput sa studieze posibilitatea ca fiintele extraterestre sa aiba emotii si sentimente, si in consecinta sa fie sensibili la apelurile la pace in cazul unui conflict cu acestia.

In prezent specilistii din cadrul N.A.S.A. si U.S. Air Force, lucreaza la demararea unei strategii de contracarare emotionala a eventualelor tendinte agresive ale extraterestrilor in cazul in care acestia vor fi descoperiti, sau vor alege sa intre in contact cu omenirea in viitorul apropiat. In cadrul strategilor si analistilor americani, ideea ca o civilizatie extraterestra ar putea avea reactii agresive la adresa locuitorilor Terrei nu este una noua, Pentagonul luand in calcul o astfel de ipoteza inca din anul 1948.
Lucrarile noii comisii americane merg pe principiul ca daca o civilizatie extraterestra este inteligenta, membrii acesteia vor prezenta, de asemenea, sentimente si emotii direct proportionale cu gradul lor de inteligenta.
In aceste conditii cercetatorii americani considera ca o abordare a sentimentelor si emotiilor extraterestrilor,  va trebui sa fie prima optiune a oamenilor in cazul unui eventual contact cu o civilizatie extraterestra mai avansata de cat noi din punct de vedere tehnico-stiintific.

Sursa: Live Science
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase