Prima pagină D:News

Biblia? Este plina de OZN-uri?

10.05.2010 | ● Vizualizări: 1119
Biblia? Este plina de OZN-uri?     no tags + zoom
Galerie foto (3)

Un grup de oameni asista in masa la aparitia pe cer a unui urias si stralucitor obiect zburator care ii urmeaza multi kilometri si chiar ii protejeaza de atacurile inamice. Cineva este vazut cum se ridica la cer inconjurat de o raza luminoasa. Un barbat observa vehicule circulare bizare avand creaturi la bord.

Descrierea pare desprinsa dintr-un film stiintifico-fantasticsau din relatarile moderne ale martorilor unuifenomen OZN. Ei bine, nu este asa, ci episoadeleintregi din care sunt extrase franturile prezentate se gasescmentionate atat in Vechiul cat si in Noul Testament al Bibliei.Doar ca, este de parere reverendul Barry Downing, fost preotpresbiterian, mascate sub forma interventiei divine.

Reverendul Downing

"Daca OZN-urile sunt o forma de energie inteligenta dintr-o altalume, ele ar putea sa existe de milioane de ani si ar fi putut jucaun rol in dezvoltarea religiei biblice, caz la care si achesez",crede Downing.

In cartea publicata in 1968 a barbatului, "Biblia si farfuriilezburatoare", Downing sugereaza ca extraterestri in nave spatialeavansate tehnologic au avut uncuvant de spus in evenimentele expuse in Biblie. "Se pot gasi incartea sfanta a crestinatatii semne ale unor obiecte care apar pecer, par controlate inteligent si interactioneaza cu personajelebiblice", a mai adaugat reverendul.

Despartirea apelor Marii Rosii

Crestinul, care a lucrat 34 de ani ca pastor al BisericiiPresbiteriene Northminister din Endwell, New York, a cercetatneobosit vreme de zeci de ani materiale canonice in cautareadetaliilor legate de fenomenul OZN. El este specializat chiar instudierea legaturii dintre stiintele naturale si teologie.Teoria conform careia multe evenimente miraculoase din Biblie arputea fi explicate de interventia unor fiinte extraterestre l-ainvadat pe Downing prima oara in anii '60. Este aproape blasfemic,dar barbatul pune evenimente precum despartirea apelor MariiRosii, ridicarea la cer a lui Iisus si intalnirea cufiinte superioare a lui Ezekiel pe seama implicarii extraterestrein contextul acelor vremuri. Totusi, fostul preot sustine caentuziasmul sau pentru vizitatorii extraterestri nu este unulconflictual cu credinta in Sfanta Treime.

Sursa: AOL News

Descoperalumea in care traiesti: