Home » Natură » Situaţie nemaivăzută în lume acvatică: un peşte viu înota în interiorul unei meduze. ”Am decis să las natura să-şi urmeze cursul” – FOTO+VIDEO

Situaţie nemaivăzută în lume acvatică: un peşte viu înota în interiorul unei meduze. ”Am decis să las natura să-şi urmeze cursul” – FOTO+VIDEO

Publicat: 09.06.2016
"N-am mai văzut aşa ceva până atunci", spune Samuel.

În decembrie 2015, fotografii Tim Samuel şi Franny Plumridge înotau în Byron Bay, în largul coastei de est a Australiei, când Samuel a zărit o scenă neobişnuită.

El a făcut o fotografie unui peşte galben blocat în interiorul unei meduze translucide. La scurt timp, fotograful a postat imaginea pe contul său Instagram.

„M-am trezit în acea dimineaţă din cauza zgomotelor pe care le făcea telefonul din cauza fotografiilor mele, care erau redistribuite. Este o nebunie cât de multă atenţie a atras acest peşte mic”, a scris Samuel pe contul său de Instagram.

În toţi anii de când se ocupă cu fotografia în mediul acvatic, Samuel nu a mai văzut o scenă similară. Coada peştelui ieşea din meduză, aşa că acesta putea propulsa înainte creatura translucidă.

Timp de 20 de minute în care Samuel şi Plumridge priveau curioşi situaţia uimitoare, peştele şi meduza înotau în cercuri.

Sursa: TIM SAMUEL

„N-am mai văzut aşa ceva până atunci”, spune Samuel.

După ce a fotografiat scena, Samuel şi Plumridge s-au uitat la stânga să fotografieze nişte broaşte ţestoase.

„M-am gândit să eliberez peştele, dar în cele din urmă am decis să las natura să-şi urmeze cursul”, a declarat Tim Samuel .

Sursa: National Geographic

Vă recomandăm şiaceste articole: 

 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase