Home » Timp Liber » Câştigi o carte în fiecare zi la „CULTURAMA” – concursul de cultură generală de pe pagina de Facebook a mediafax.ro

Câştigi o carte în fiecare zi la „CULTURAMA” – concursul de cultură generală de pe pagina de Facebook a mediafax.ro

Câştigi o carte în fiecare zi la „CULTURAMA” – concursul de cultură generală de pe pagina de Facebook a mediafax.ro
Publicat: 12.07.2013
Mediafax.ro a lansat, vineri, pe pagina sa de Facebook, un concurs dedicat pasionaţilor de cunoaştere, intitulat „Culturama”, ce are ca premii 28 de cărţi reprezentând 18 titluri extraordinare de cultură generală care nu trebuie să lipsească din nicio bibliotecă.
Cititorii mediafax.ro sunt invitaţi să intre pe pagina de Facebook, să devină fani (dacă nu sunt deja), să răspundă zilnic la câte o întrebare şi să strângă like-uri pentru răspunsul lor. Cel care adună cele mai multe like-uri până a doua zi la ora 16:00 va fi câştigătorul cărţii din ziua respectivă.
 
Puteţi consulta atât lista cărţilor oferite în fiecare zi, cât şi regulamentul AICI
 
www.mediafax.ro face parte din Mediafax Group şi este unul din principalele site-uri de ştiri din România. Lansat în 2007, ca primul site al unei agenţii de presă româneşti care se adresa în mod direct consumatorilor finali, www.mediafax.ro îşi ţine vizitatorii conectaţi la actualitatea din România prin peste 100 de ştiri de la locul evenimentelor, transmise în timp real şi prezentate echidistant. Cu un conţinut multimedia tot mai bogat, o acoperire completă a ştirilor de impact şi o bună selecţie a celor mai importante informaţii ale zilei, site-ul şi-a crescut constant traficul şi numărul de vizitatori loiali.
Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase