Home » D:News » Cum arată cea mai frumoasă fată din lume? (FOTO)

Cum arată cea mai frumoasă fată din lume? (FOTO)

Publicat: 28.12.2014
A primit titlul de "cea mai frumoasă fată din lume" din partea revistei "Women Daily Magazine" şi este deja considerată cel mai tânăr supermodel din lume. Este vorba despre rusoaica Kristina Pimenova, care şi-a început cariera de model de la vârsta de trei ani şi a semnat deja contracte cu case de modă celebre precum Armani sau Fendi.

Născută în Moscova, în anul 2005, Kristina Pimenova şi-a câştigat deja renumele în lumea modei, fiind considerată, la numai opt ani, cel mai tânăr supermodel, conturile sale de pe Facebook sau Instagram fiind urmărite de milioane de oameni, scrie Daily Mail.

Mama ei este cea care o ajută cu promovarea, publicând fotografiile pe reţelele sociale. Femeia a fost acuzată că sexualizează prea mult imaginea fiicei sale minore, din dorinţa de a obţine bani prin contractele de modelling.

Kristina Pimenova    (AFP PHOTO / HO)Kristina Pimenova

Glikeriya Pimenova spune însă că toate pozele sunt complet inocente şi că de obicei şedinţele foto se desfăşoară foarte repede, pentru că fetiţei nu îi place să pozeze.

Kristina a obţinut deja contracte cu firme de modă celebre, pentru care a realizat câteva reclame. Printre acestea se numără Armani, Roberto Cavalli şi Benetton.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase