Home » Cultură » Când va fi lansat noul film ”James Bond”? Producătorii au anunţat data lansării

Când va fi lansat noul film ”James Bond”? Producătorii au anunţat data lansării

Când va fi lansat noul film ”James Bond”? Producătorii au anunţat data lansării
Publicat: 02.08.2017
Fanii celebrei francize ”James Bond” au aflat cât timp vor mai avea de aşteptat pâna la apariţia următorului film, care ar urma să apară în cinematografele din Statele Unite şi Marea Britanie în noiembrie 2019, potrivit Fox News.

După succesul răsunător al filmului ”Spectre” apărut în 2015, următorul film din franciza James Bond, al 25-lea, ar urma să aibă premiera în 2019. Astfel va exista o diferenţă de patru ani faţă de precedentul film James Bond, menită să crească aşteptările în rândul fanilor. Conform tradiţiei, primele cinematografe în care va fi lansat filmul vor fi cele din Statele Unite şi Marea Britanie, notează Mediafax.

Cu toate că informaţia despre data lansării noului film a fost entuziasmantă pentru fani, încă nu a fost făcută nicio referire de către Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) şi de către producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli în privinţa regizorului filmului, a titlului sau a distrubuţiei. Ei au promis că vor furniza aceste informaţii ulterior.

Cea mai mare curiozitate a fanilor este legată de cine va juca rolul principal. Majoritatea se întreabă dacă Daniel Craig îşi va relua rolul de spion britanic. Revista ”Variety” precizează că actorul în vârstă de 49 de ani este favorit pentru obţinerea rolului principal, în pofida speculaţiilor anterioare.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase