Home » Cultură » „The Hunt”, serialul despre vânători de nazişti în care va juca Al Pacino

„The Hunt”, serialul despre vânători de nazişti în care va juca Al Pacino

Publicat: 11.01.2019
„The Hunt”, serialul despre vânători de nazişti în care va juca Al Pacino
Cunoscutul actor american Al Pacino va juca în producţia "The Hunt", primul său serial din carieră, care este despre vânători de nazişti şi care va fi lansată pe platforma online Amazon, conform variety.com.
Informaţia, deşi nu a fost confirmată de Amazon, vine de la surse apropiate proiectului, scrie Mediafax.
 
Al Pacino a mai jucat în două miniserii TV, „Angels in America” şi „The Godfather Saga”, dar acesta este primul să serial propriu zis. Lunga sa carieră include mai ales roluri în filme pentru cinema, precum franciza „Naşul/ The Godfather”, „Serpico”, „După amiaza unui câine/ Dog Day Afternoon” şi „Parfum de femeie/ Scent of a Woman”.
 
În ultimii ani, actorul a apărut în mai multe filme de televiziune, precum producţiile HBO „You Don’t Know Jack”, „Phil Spector” şi „Paterno”.
 
„The Hunt” are în centru o echipă de vânători de nazişti, din New York, în anul 1977. Aceştia au descoperit că mai multe sute de ofiţeri nazişti de rang înalt trăiesc şi vor să creeze al Patrulea Reich în Statele Unite.
 
Amazon a comandat un prim sezon de zece episoade.
 
La cei 78 de ani ai săi, Al Pacino a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul „Parfum de femeie”, de Martin Brest.
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase