Home » Cultură » Filmările pentru cel mai nou lungmetraj în care joacă Deneuve, victimă a unui AVC, suspendate

Filmările pentru cel mai nou lungmetraj în care joacă Deneuve, victimă a unui AVC, suspendate

Publicat: 27.11.2019
Filmările pentru cel mai nou lungmetraj în care joacă Deneuve, victimă a unui AVC, suspendate
Filmările pentru cel mai nou lungmetraj în care joacă actriţa franceză Catherine Deneuve, care a suferit un accident vascular (AVC) la începutul acestei luni, au fost suspendate, urmând să fie reluate cel mai devreme la începutul anului 2020.

Regizoarea Emmanuelle Bercot a filmat toate scenele din lungmetrajul „De Son Vivant” care nu presupuneau prezenţa legendarei actriţe, iar, luni, aceasta a anunţat suspendarea producţiei, potrivt Mediafax.

Pe 5 noiembrie, Catherine Deneuve filma o scenă într-un spital pentru acest lungmetraj când a suferit accident vascular ischemic.

Deneuve, în vârstă de 76 de ani, nu va rămâne cu sechele, dar trebuie să se odihnească o perioadă, potrivit unui comunicat dat publicităţii de familie, a doua zi după incident. „Din fericire, ea nu şi-a pierdut funcţiile motorii, dar, bineînţeles, va trebui să se odihnească o perioadă”, potrivit aceluiaşi document.

O sursă a declarat la momentul respectiv pentru televiziunea franceză BFMTV că actriţa suferă de „oboseală” din cauza unui program prea încărcat.

Se pare că actriţa se va alătura echipei filmului „De Son Vivant” cel mai devreme la începutul anului viitor.

Catherine Deneuve a ştiut cu multă inteligenţă să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinereţe la cele mature, serioase şi rămâne una dintre cele mai căutate actriţe franceze.

Anul acesta, ea şi-a lansat la Festivalul de la Berlin filmul „L’adieu à la nuit”, de André Téchiné, care surprinde frământările generate de radicalizarea islamistă a unui tânăr.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câştigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin şi o nominalizare la Oscar. Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase