Home » Cultură » Acces gratuit la două galerii de la Muzeul Național de Artă, de Ziua Culturii Naționale

Acces gratuit la două galerii de la Muzeul Național de Artă, de Ziua Culturii Naționale

Acces gratuit la două galerii de la Muzeul Național de Artă, de Ziua Culturii Naționale
Foto: Shutterstock
Publicat: 14.01.2022

Publicul va putea vizita gratuit Galeria de Artă Veche Românească și Galeria de Artă Românească Modernă de la Muzeul Național de Artă al României, de Ziua Culturii Naționale, în 15 ianuarie.

„Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, sâmbătă, 15 ianuarie 2022, Muzeul Național de Artă al României propune publicului un parcurs nocturn a ceea ce reprezintă un adevărat tezaur al patrimoniului național aflat în expozițiile permanente ale Galeriei de Artă Veche Românească și Galeriei de Artă Românească Modernă”, au anunțat miercuri reprezentanții muzeului.

Astfel, acestea vor putea fi vizitate cu acces gratuit de la ora 18.00 până la ora 22.00.

Muzeul Național de Artă sărbătorește Ziua Culturii Naționale

În Galeria de Artă Românească Modernă se vor organiza ghidaje sub genericul „Sentimentul național în pictura românească modernă” ce vor avea loc la orele 18.00 și 20.00, iar în Galeria de Artă Veche Românească de la orele 19.00.

Accesul la ghidaje se va face doar cu înscriere prealabilă.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase