Home » D-Guest » Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Publicat: 03.03.2022
Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro
Marius Tucă Show începe diseară la ora 18.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe diseară la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială despre războiul din Ucraina.

Alături de publicistul Ion Cristoiu dezbate cele mai noi informații legate de războiul din Ucraina, ultimele declarații ale celor mai puternici oameni din lume și cel mai important subiect al zilei – presa în vremea războiului. Cenzura repetată, blocarea site-urilor, social-media interzisă și informații din prea multe surse greu de verificat conturează viitorul presei. Unde se îndreaptă libertatea de exprimare și diversitatea opiniilor? Toate acestea vor fi analizate joi, 3 martie pe gandul.ro.

Marius Tucă Show poate fi urmărit și pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

”Într-o societate modernă, este de neconceput dezvoltarea unei vieți spirituale, sau chiar a unei vieți economice, sociale normale, fără presă. Presa este un plămân prin care respiră o națiune” – Tudor Arghezi.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm