Home » D-Guest » Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Publicat: 03.03.2022
Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro
Marius Tucă Show începe vineri, 4 martie, ora 18.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe vineri, 4 martie, ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială despre războiul din Ucraina. Jurnalistul Cornel Nistorescu vine să analizeze declarațiile momentului ale actorilor principali din cadrul războiului din Ucraina, dezinformarea, manipularea, fake-news-urile şi toate obstacolele cu care se luptă presa în vremuri incerte.

Marius Tucă Show poate fi urmărit și pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

”Nu știu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea război mondial, dar cu siguranță cel de-al patrulea va fi luptat cu bețe și pietre” – Albert Einstein.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm