Home » D-Guest » Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro
Marius Tucă Show începe joi, 17 martie de la ora 18.00
Publicat: 16.03.2022

Marius Tucă Show începe joi, 17 martie de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială. Generalul Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major al Armatei Române, vine să analizeze strategia militară adoptată de Kremlin, cât vor mai rezista ucrainenii chiar și cu toate ajutoarele trimise de statele occidentale, cât de reală este amenințarea lui Putin de a apăsa pe butonul roșu, când ar putea să se ajungă la o soluție pentru încheierea conflictului și care sunt posibilitățile NATO de a sprijini Ucraina, atât militar, cât și umanitar.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

„Zece soldaţi conduşi cu înţelepciune vor învinge o armată de 100 de soldaţi fără cap.” – Euripide.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm