Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe luni, 21 martie de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe luni, 21 martie de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe luni, 21 martie de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Cine ne apără de război? Dar de “războiul” fake news-ului cine ne protejează?
Publicat: 20.03.2022

Ion Cristoiu trece prin lupa experienței sale de jurnalist cu patalama imaginea lumii de astăzi, care a trecut, între două bătăi de ceas, de la pandemie la război.

Cine ne apără de război? Dar de “războiul” fake news-ului cine ne protejează? Este criza ruso-ucraineană și un pretext de campanie electorală pentru cei mai puternici oameni ai planetei?

De ce afirmă publicistul Ion Cristoiu că după încheierea războiul din Ucraina se va rupe și alianța PSD-PNL? Câtă credibilitate mai au în fața cetățeanului autoritățile din România? Dacă mâine ți-ar spune că vine valul șase al pandemiei, i-ai mai crede?

“Accepţi să mori doar pentru ceea ce te face să trăieşti” (Antoine de Saint Exupery)

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm