Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe luni, 28 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediţie specială

Marius Tucă Show începe luni, 28 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediţie specială

Publicat: 27.03.2022
Marius Tucă Show începe luni, 28 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediţie specială
Cât de mare va fi impactul economic al Războiului din Ucraina?

Victor Ponta, fostul premier al României, vine să comenteze ultimele declaraţii ale liderilor mondiali implicaţi direct şi indirect în Războiul din Ucraina, necesitatea deconectării ţărilor de la gazul rusesc, măsurile necesare a fi adoptate pentru a reduce suferinţele cetăţenilor şi firmelor româneşti, dar şi ultimele atacuri ale rebelilor din Arabia Saudită.

Cât de mare va fi impactul economic al Războiului din Ucraina? Vor putea statele să intervină în economie printr-o politică fiscală coerentă pentru a reduce impactul inflaţiei şi creşterea preţurilor? Cât de mare va fi datoria externă a României şi care va fi impactul asupra generaţiilor viitoare?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm