Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe luni, 4 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe luni, 4 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Publicat: 04.04.2022
Marius Tucă Show începe luni, 4 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Războiul din Ucraina capătă, cu fiecare zi mai mult, dimensiuni tragice

Jurnalistul Cornel Nistorescu analizează, prin prisma experienței sale, mișcările de trupe de pe scena politicii de pe plaiurile noastre mioritice.

Războiul din Ucraina capătă, cu fiecare zi mai mult, dimensiuni tragice. Se vorbește tot mai des, despre o reașezare a puterilor la nivel mondial.  Zelenski va vorbi, în această seară, în fața Parlamentului României. Iar Florin Cîțu tocmai s-a lepădat de funcția de președinte al PNL.

În timp ce lumea întreagă pare să-și reseteze prioritățile, interesele și strategiile, România se întoarce mereu la aceeași tristă epoee a demisiilor, a demiterilor și a scandalurilor politice? Se va rupe lanțul de iubire și în cadrul coaliței PNL-PSD? Are România un plan adevărat pentru redresarea economiei?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm