Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe miercuri, 6 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe miercuri, 6 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Publicat: 05.04.2022
Marius Tucă Show începe miercuri, 6 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, vorbește, atât despre culisele războiului din Ucraina, cât și despre “războielile” la scenă deschisă dintre politicienii noștri. Cum se vor arunca zarurile pentru coaliția PSD-PNL? Cine îi ia locul lui Florin Cîțu la șefia partidului?

Într-o lume în care se pierde încet-încet busola diplomației, cât de reale sunt șansele încheierii unui armistițiu între Rusia și Ucraina? Ce spune Kelemen Hunor despre victoria lui Viktor Orban în alegeri, dar și despre poziția Ungariei vizavi de Rusia?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm